sunnuntai 29. elokuuta 2010

Ticowalkerit ja Opri-myssy



Projekti: Ticowalker (Ravelry)
Ohje: Jaywalker by Grumperina (Ravelry)
Koko: noin 43
Lanka: Siniruskeakirjava Novita Tico Tico
Menekkki: 90 grammaa
Puikot: KnitPicks Harmony 2,25 mm 15 cm sukkapuikot
Fiilis: Kuvat ja meikäläisen pienet jalat eivät tee oikeutta näille komeille sukille.




Nyt olisi tarvittu kunnollisen kokoisia mallijalkoja. Isokokoiset miesten sukat eivät näytä yhtään miltään pienissä ja sievissä jaloissa. Mutta minkäs teet. Hovikuvaajan ja sukkamallin paikka on ollut avoinna pitkään, mutta halukkaita ei ole näkynyt. Sukat ovat kuitenkin komeat ja olen niihin oikein tyytyväinen. Suosittelen tätä langan ja ohjeen yhdistelmää lämpimästi. Ohjeen pienimmällä silmukkamäärällä tulee sopiva naistensukkakoko ja isommat isommille jaloille. En tehnyt sukista samanlaisia, sillä siihen lanka ei olisi riittänyt. Olen tyytyväinen tällaisenaan sukkiin. Ne ovat täysin erilaiset. Tummat kohdat ovat toisessa sukassa vaaleita ja päin vastoin. Väriliu'un suhteen sukat on neulottu eri suuntiin, mutta sitä tuskin kukaan huomaa. En halunnut aloittaa toista sukkaa suoraan vaaleimmata kohdasta, vaan kerin jäljellä olleen langan kerälle ja aloitin toisesta päästä.



Pingotin Tean ehdotuksesta Oprin. Hain salaattikulhon kaapista ja venytin Oprin pingotukseen. Salaattikulhon päällä Opri toi mieleen kypärän jostain syystä. En malttanut antaa myssyn pingottua kovin kauaa, mutta lopputulos on aikalailla sopiva. Teen varmasti toisen Opri-myssyn jossain vaiheessa, kunhan keksin toisen krumeluurien ystävän, joka arvostaa näin ihanaa myssyä.

5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ihanat sukat!:) Vitsi, en oo koskaan aatellut, että myssyn vois pingottaa jonkun kulhon päällä! Pakko kyl kokeilla kun seuraava myssy valmistuu.:)

Iida kirjoitti...

Tosi kiva tuo myssy noin :)

kaisa kirjoitti...

Vähänkö näyttää hyvältä tuo myssy! Pingotus teki kyllä ihmeitä.

Anonyymi kirjoitti...

Oho, nyt on jo sukat valmiit! :)Sinä olet kyllä tehotyttö! Ihanalta tuntuu sukat, nimim. eilen hypistellyt!

Sokkopöllö kirjoitti...

Hyvännäköiset jayt ja kaunis myssy. :)