perjantai 6. elokuuta 2010

Ruudut neljä ja viisi



Muutaman lisäyrityksen jälkeen neljäs, Flickering flames -ruutu alkoi lopulta onnistua. Kahdesti silmukat eivät täsmänneet, mutta ongelma korjaantui itsestään seuraaville kerroksille ja ruudusta tuli ihan oikeanmuotoinenkin. Lopputulos on ihan kaiken sen vaivan ja purkamisen arvoinen.



Viides ruutu on Turtle Tracks Washcloth -ohjeen(Ravelry) kuvion perusteella tehty. Jätin pois "turhia" nurjia väleistä, jotta sain reiluun 40 silmukkaan mahdutettua yhden kilpikonnan jäljen lisää. Lopputulos on oikein kiva. Sitten seuraavaa ruutua suunnittelemaan...



Lumoavaan lankaan on tullut lähetys Cascade yarnsin lankoja. Kipaisin saman tien hiplaamaan ihanuuksia uskotellen, että osaan olla ostamatta lankaa. Wool 220 vaikutti oikein pätevältä villalangalta johonkin paksumpaan projektiin. Sukkalanka Heritage valloitti upeilla väreillään. Lanka tuntuu ihanan pehmeältä ja hintakin oli ihan kohtuullinen. Mukaan tarttui violetti vyyhti, joka tuli kerittyä innosta kihisten. Mallia en ole vielä päättänyt. Sopivat puikot ovat kiinni Clandestine-sukassa, joka lähestyy kärkikavennusta, mutta into on karannut jonnekin joskus ennen vappua. En ole koko kesänä edes ajatellut sukkien neulomista. Sukka-mojo kateissa. Ehkä se nyt palaa. Ensimmäisenä ohjeena kävi mielessä Twisted Flower, mutta Heritage ei vaikuta juurikaan Steppiä paksummalta, joten ehkä etsin sille ohjeelle jotain hiukan paksumpaa lankaa. Pinkistä Stepistä olisi tullut ihanat Twisted flowerit, kääpiölle. Minulla on pienet jalat ja jos en saa sukkaa oman kantapääni yli, on sukan varsi aivan toivottomasti liian kapea. Ehkä kokeilen Nebulaa. Täytynee selailla jonoa ja funtsia vielä.

2 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

En kyllä yhtään tykkää tommosista violetin sävyistä. En. Hyi. Vie pois.

*köh*

Marja kirjoitti...

Minä taas olen toista mieltä ja tykkään kaikista tummemmista violetin sävyistä :)
Kävin tuota katsomassa jo ravelryn kautta, mutta en tullut jättäneeksi kommenttia.