perjantai 21. elokuuta 2009

OuNe

Kävin eilen ensimmäistä kertaa neuletapaamisessa. Oli kiva kokemus, vaikka kovasti jännitinkin. Taidan uskaltaa mennä toistekin. Neuloin Gail -huivia Teeteen Kamenasta ja se on jo niin pitkällä, että pääsin reunakuvioon.



Vapaapäivät tulevat kalliiksi. Poikkesin tapojeni vastaisesti Nappi-Kikassa ja kahdenkymmenen prosentin alennus sai minut hairahtumaan Schachenmayr nomotta Alpaka Fashion -alpakkalankaan. Ajattelen edelleen löytäväni vielä haaveilemani kirkkaanpunaisen villakangastakin ja siihen sopii tumma lila mielestäni hyvin. Ajattelin neuloa näistä kahdesta kerästä pipon/myssyn tai kaulurin. Samalla reissulla hain punakirjavaa Regia Stretch Coloria Anttilasta kerän lisää. Teen ystävälleni sukat ja saan samalla käytettyä Lichen Ribbed Socks -sukista jäljelle jääneen reilun parinkymmenen gramman kerän lopun käytettyä.

2 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Oli kiva tavata sinut, vaikka minun osallistumiseni neuletapaamisessa olikin eilen vähän sitä ja tätä. Minä siis olen se, jolla oli ne kaksi poikaa matkassa. ;) No, seuraavalla kerralla sitten ehdin varmaan enemmänkin jutustella ja tutustella. :) Mukava kun uskaltauduit paikalle, tulehan toistekin! :)

Anu / Ei kissa karvoistaan kirjoitti...

Olipa kiva nähdä sinut livenä, kun olen niin kauan jo blogiasi lukenut. :)

Huivi näytti tosi kauniilta ja väri oli upea. :)