sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Paluu arkeen

Joulu meni aivan poskelleen ja uusi vuosi ei alkanut sen paremmissa merkeissä. Toivottavasti vuosi tästä paranee. Osa joululahjoiksi aiotuista neuleista on edelleen kesken tai pari jopa kokonaan tekemättä! Onneksi se ei muodostunut ongelmaksi, sillä sukuloinnit jäivät väliin isän sairauden takia. No tästä ei ole suunta kuin ylöspäin. Kai. Neuleplääh alkoi vaivata aatonaattona ja en ole sen jälkeen neulonut silmukkaakaan. Muutenkin on vähän hälläväliä-asenne kaikkeen. Paitsi yllättäen alkoi vaivata akvaariokuume. Kevättä kai ilmassa taas. Hohhoijaa.



Heartland-huivin aloitin kai junassa ja se melkein valmistui jouluksi, mutta sillä ei ole väliä, sillä täti jäi näkemättä, eikä lahjoja vaihdettu. Heartland on ihan mukava neuloa, muttei todellakaan mikään helpoimpia kuvioiltaan. Kaaviota on seurattava melko tiiviisti ja on jälkeenpäin hieman vaikea selvittää, mikä rivi oli kyseessä. En suosittele ensimmäiseksi tai toiseksi pitsihuiviksi. Lankana on Hjertegarnin Alpaca Silk, joka oli kaikesta ihanuudestaan huolimatta pettymys. Silkin takia lanka ei jousta ollenkaan ja tuntuu narulta. En tiedä tuleeko huivista pidettävä, mutta teen sen valmiiksi, kun olen jo reunakaaviossa.

Muitakin neuleita valmistui loman aikana, mutta aika niukasti. Kukkakori valmistui, mutta se jäi pingoittamatta ja kuvaamatta. Äiti ihastui keskeneräiseen Icarukseen ja neuloo sen kuulemma itse loppuun. Kuvia tulee jos tulee. Sukkaosastolla pitelee aika hiljaista. Otin mukaan lankoja, että neulon joulun jälkeenkin ja laskeskelin, että vain yksi kerä täytyy tuoda takaisin, mutta toisin kävi ja lentolaukku oli edelleen langoilla lastattu. Mokoman neuleplääh.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nooh, josku pitää olla tauko että jaksaa sitten taas kaksinverroin innostua =D!