lauantai 22. joulukuuta 2007

Toinen kuvapläjäys

Sain ystävältäni Islannintuliaiseksi Ístex Álafoss Lopi -lankaa. Ystäväni on muuteman kuukauden vaihdossa Islannissa. En halunnut laavakiveä tuliaiseksi vaan toivoin lankaa. Joku pipo siitä taitaa tulla. Väri on aika kiva punaoranssin sävy. Täytyy huomenna kuvata se, kun on valoisaa. Ennen lukioaikaisten kavereiden miittaamista käväisiän lankakaupassa. Sorruin ostamaan Novitan Camea kolme kerää. Se ei maksanut paljon ja kamelinkarva kuulosti mielenkiintoiselta. Ajattelin tehdä lapaset tai jotain sellaista, kunhan saisin joulusukat ensin tehtyä. Nyt niitä kuvatuksia sitten.




Valmis Potamous-sukka ja toisen alku. Lankaa tietenkin jää joku inha tuppu, mutta minkäs teet. Väri on alkanut nyppimään. Olen liikaa neulonut tätä lankaa liian kauan. Nämä sukat marinoituvat korin pohjalla sen verran, että saan joululahjaksi sovitut Step-sukat tehtyä.



 Isän ja veljen Step-sukat ovat alkutekijöissään. Ajattelin tehdä Gentleman's Fancy sockeja Knitting vintage socksista, jonka lainasin kirjastosta. Veljen sukka on edistynyt muutemia senttejä kuvan ottamisen jälkeen. Huoh. En taida ehtiä jouluaatoksi. Taidan tähdätä loppiaiseen.

Ei kommentteja: